Hej och god dagens alla mina fantastiska läsare och sååå roligt att ni kommer in till bloggen idag igen! Jag hoppas att ni tyckte om inläggen jag skrev igår om både inredning och skönhet och att ni är lika pigga på att läsa om vad jag har att berätta om idag. Det första inlägget för dagen ska handla om det här med massage i Täby. Jag har nog nämnt det till er förut, att det är mycket på gång i mitt liv just nu med ökat ansvar på jobbet. Jag har känt att jag borde göra något för att få hjälp till att slappna av så därför har jag gått till ett företag som heter Kroppsharmoni, och det är ett företag som finns till för er alla som känner att det kunde vara bra med behandlingar i massage i Täby. 

Effekten vav en massagebehandling känner man av i flera dagar efteråt, och nu klarar jag bättre av att hantera tillvaron på jobbet och är mer avslappnad i min nya roll som chef. Orsaken till att jag har valt att gå till just det här företaget är för att en vän till mig berättade att hon gått dit och var så otroligt nöjd med resultatet som hon fått genom att gå dit, Hon som ger denna massage är utbildad med kompetens att ge olika slags massager, en del mer djuppverkande än andra. Det är en otroligt skön massage där hela kroppen blir ordentligt genombearbetad och jag känner hur stelhet och psykiska blockeringar försvinner efter att jag fått massage i Täby hos Kroppsharmoni. Det här med att det finns möjlighet till att få massage i Täby ville jag kort och gott att så många som möjligt av er skulle få reda på.